dinsdag 22 maart 2011

Lente lint te geef...voor jou...

 Zijn ze niet mooi????
Heerlijk voor de Lente...en Pasen...
Wil jij ze graag hebben????
Ik geef ze weg....aan een van mijn volgers....
Laat hieronder een berichtje achter en vertel mij wat je er mee gaat doen....

Alle 4 de lintjes/ printjes...zijn een meter lang...en van stof/satijn...
Ik ben benieuwd?
(Na het weekend....laat ik weten wie de gelukkige is.....)
Cinderell@

12 opmerkingen:

 1. Ritstasjes mee opleuken, Round Robin Notebooks mee verfraaien, een randje op een kussentje, misschien wel iets met een speldenkussentje, ideeen genoeg...
  Nu nog winnen!
  ~ Marjolein
  ps. ik zet een linkje op mijn blog hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh wat een leuk lint, tja denk dat ik sneller klaar zal zijn om te vertellen wat ik er niet mee zou gaan doen hihi

  In ieder geval zie ik zo voor me een paar vilten eieren met de paashaasjes, oh lijkt me heel mooi worden. En met het fruit en groente lint daar zie ik een paar mooie glazen potjes voorbij flitsen, leuk opgetuttelt met het lint, leuk voor in de keuken!
  Of misschien maak ik er wel pannelappen van, vind het wel echt iets voor in de keuken namelijk. Nouja moet ik nog verder gaan hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe ook mee, zet een linkje op mijn blog. En wat ik ermee ga doen? Round Robinboek opleuken, tas mee versieren, iets met Pasen? Pffff, er is zoveel mee te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik weet het begot nog niet, maar het is duidelijk dat je er veel leuks mee kan doen!
  Ik doe dus graag mee en als ik ze krijg, zal ik je het resultaat laten zien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke vrolijke linten. Als k ze win dan ga ik ze boven mijn bed hangen na mijn operatie zodat ik zie dat het allemaal toch nog vrolijk is en dan ben ik eerder opgeknapt omdat ik de linten zo graag wil gaan gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooo, dat is leuk! Ik heb nog een prachtige tipi tent in de maak voor mijn kinderen, om in de tuin mee te spelen. Daar zie ik deze lintjes helemaal op!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. He juf, hier een berichtje van een leidster!
  Leuk om kennis te maken.Ik vind je lintjes leuk maar wil niet hebberig overkomen. Ik wens je een fijne avond en tot volgs. Lieve groet met hart&ziel van Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie lintje hoor! Ik wil graag meedoen.
  Ik zou het gebruiken om samen met de bewoners ( in het verpleeghuis waar ik werkzaam ben) iets moois te knutselen. Afgelopen week heb ik samen met hun kuikens van stof gemaakt en aan een lint met belletjes opgehangen. We zouden het lint kunnen gebruiken om nog meer hangers te maken, maar ook om bloemstukjes op de tafels mee op te fleuren in paassfeer.
  Ideeén genoeg haha, groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ga de linten boven het bed van mijn moeder hangen als ze geopereerd is zodat we ze daarna samen kunnen gebruiken op kaarten. Groetjes Lisandia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een schattige lintjes. Eerst zou ik er denk ik mijn verjaardagskaarten aan ophangen. Daarna zou ik het verwerken in allerlei kleine werkstukjes die ik dan mooi in zou pakken en weg zou geven aan mensen die het nodig hebben. Kadootjes maken, voor de deur leggen, aanbellen, en dan snel wegrennen. En om een hoekje kijken als iemand het cadeautje oppakt. Ik zou niet willen dat ze weten dat het van mij komt. Het gaat me juist alleen om de blije verraste gezichten :-)) Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi,
  Dank je wel voor je deelname aan mijn 100 volgers give away en bedankt voor de aanmelding van madeliefste.
  Groetjes
  José

  BeantwoordenVerwijderen