zaterdag 11 december 2010

Kerstswap van Soesa is binnen!!!

http://soesa1.blogspot.com/2010/12/kerstswap-deel-2-en-sneeuwwitje.html
Van de week kwam er een envelop met de post....eerst lagen de pakjes onder de boom en vanavond heb ik ze samen met mijn kleine/grote meid geopend....Wat een feest en  spannend!!!
Alles is lief en het rendier een topper...ik ben al jaren groot fan met de kerst van het rendier, dus....Lieve Soesa wat een geweldig cadeau...ben er blij mee! We houden contact ! Het was mijn eerste swap en....het klikte als geen ander...tot de volgende mail
.Cinderell@

5 opmerkingen:

  1. Wat een zalig pakje heb je gekregen, ik ben ook een rendiefan, knap gedaan! Heerlijk die kerstswap, ik deed ook mee en ontdek hierdoor al die mooie pajes op al even mooie blogs, veel plezier met de feesten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk pakje heb je gekregen. Ik heb je blog weer even uitgebreid bekeken. De gehaakte sterretjes vind ik erg leuk en je kerstboom is ook heel erg leuk.
    Groetjes Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Cinderell@! Wat een leuke blog heb je! Ik ben net zo een beetje aan het snuffelen geweest en ik zie dat je in oktober een superleuke tas hebt gemaakt! Als ik nog eens een gaatje tijd kan vinden ga ik deze ook maken, bedankt voor de tip! En heb je al mutsjes gebreid voor India? Ik hoorde er van bij de plaatselijke handwerkwinkele en heb nu één mutsje af. Ben met een tweede bezig. In de (wat tuttige) winkel hing een waslijntje met allerlei effen of gestreepte mutsjes..mmm...daar moest natuurlijk wel wat leukers bij! Ik heb een paars mutstje gebreid en er een picootje langs gehaakt en drie mini-bloempjes er op gehaakt. Echt voor een meisje. Nu ben ik bezig met een jongens mutsje (lichtblauw natuurlijk) met kleine kabeltjes. Leuk om te doen en snel klaar! Eén van mijn zoons zat al te mijmeren over het kindje dat dit mutsje zou dragen...was het nu niet een beetje ook ons kindje? Lief he? Ik heb hem uitgelegd dat dít kindje in India nog in de buik zat en dat vond hij helemaal bijzonder! Het kindje wist nog niets en wij aan de andere kant van de wereld weten al dat het komt! (zoonlief is 11 en soms erg nadenkerig..).
    Ik ben je volger gaan worden want ik wil niets meer van je missen, groetjes mama lieveheersbeestje.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een superpakket ! Een echt rendier. Wauw, daar ben ik ook al zolang fan van. Ik heb ook meegedaan met de kerstswap maar wacht nog op mijn pakje. Spannend hé.
    Groetjes, Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  5. o wat een lieverd .
    ik deed ook mee ik heb er zo van genoten dat swappen voor elkaar.
    ik doe volgendjaar zeker weten weer mee.
    liefs Margarita

    BeantwoordenVerwijderen